×
Ürünler Sepete Eklendi
Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
MAGNETO

Magneto Beyaz Silikon 280gr Universal Genel Amaçlı

80,00 TL
Kategoriler : Si̇li̇konlar
Marka : MAGNETO
Stok Kodu : 100.04.MG01
Havale : 77,60TL (%3 havale indirimi)

Aynı Gün Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

SİLİKON BEYAZ 280 GR MAGNETO

Genel Bilgi: MAGNETO Silikon tek komponentli, esnek, Solvent içermeyen %100 silikondur. Havanın nemiyle kürleşir. Uygulaması kolaydır. Çok iyi yapışır. Boyanmaz. Yüksek kendin yap kalitesi. Yüzeyi çabuk kürleşir. Tabancayla kolay uygulanır. Sararmaz. %15’den az çekme. Mükemmel görünüm. Yüksek şeffaflık.

Uygulama Alanları:Parke yapıştırmada, tahta, kapı, pencere, panel ve pervaz montajında mükemmel performans gösterir. Ayrıca ahşap mobilyalarda, dolaplarda, gardıroplarda, merdivenlerde, dekoratif ahşapların montajı ve sabitlenmesinde kullanılır.

Kullanım Şekli:Uygulanacak yüzeyler kuru ve temiz olmalı, toz, kir ve yağdan arındırılmalıdır. Kartuşun ucunu kesip tabancaya yerleştiriniz. Silikonu yüzeye şerit şeklinde uygulayınız. Etrafa bulaşmış silikonu sabunlu su ile temizleyiniz.

Güvenlik:Çocuklardan uzak tutunuz. Gözle temastan kaçınınız. Uzun süre solunması solunum sistemine zarar verebilir. Serin ve kuru yerde depolayınız.

Raf Ömrü:18 aydır. Üretim tarihi ürünün üzerindedir.


Stok Kodu 100.04.MG01
Barkod TUGRA10004MG01
EAN TUGRA10004MG01
KDV %20
Kategoriler Si̇li̇konlar
Markalar MAGNETO
Etiketler Magneto Beyaz Silikon 280gr Universal Genel Amaçlı
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap