×
Ürünler Sepete Eklendi
Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.

1080 Derece Dönebilen Musluk Başlığı, Tüm Mutfak Ve Banyo Bataryalarına Uyumlu Hareketli Musluk Başlığı

150,00 TL
Kategoriler : Batarya Parçaları
Marka :
Stok Kodu : TF1080MU
Havale : 145,50TL (%3 havale indirimi)

Aynı Gün Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

1080 Derece Dönebilen Musluk Başlığı, Tüm Mutfak Ve Banyo Bataryalarına Uyumlu Hareketli Musluk Başlığı

  • Musluk Başınızın Hareket Alanını Genişletin: 1080 derece dönebilen musluk başlığı ile artık lavabonuzu daha kolay ve etkili bir şekilde temizleyebilirsiniz.
  • Hareketli Musluk Başlığı İle Su Tasarrufu Sağlayın: Musluk başlığının dönebilmesi sayesinde suyu doğrudan ihtiyacınız olan yere yönlendirebilir ve gereksiz su tüketimini önleyebilirsiniz.
  • Kolay Kurulum: Musluk başlığı, standart bağlantı parçalarına sahip olduğu için, hızlı ve kolay bir şekilde takılabilir.
  • Yüksek Kaliteli Malzeme: Dayanıklı krom kaplama, musluk başlığının uzun ömürlü olmasını sağlar.
  • Tüm Banyo ve Mutfak Bataryaları ile Uyumlu: Musluk başlığı, tüm standart boyutlu banyo ve mutfak bataryaları ile uyumludur, böylece istediğiniz musluğa kolayca takabilirsiniz.
  • Kullanımı Kolay: Musluk başlığı, rahat bir tutuş sağlayan ergonomik tasarıma sahiptir ve tek el ile kolayca kontrol edilebilir.
  • Yüksek Performans: 1080 derece dönebilen musluk başlığı, suyun daha fazla hareket etmesini sağlar ve böylece musluğunuzun performansını arttırır.


Stok Kodu TF1080MU
Barkod TUGRATF1080MU
EAN TUGRATF1080MU
KDV %20
Kategoriler Batarya Parçaları
Markalar
Etiketler 1080 Derece Dönebilen Musluk Başlığı, Tüm Mutfak Ve Banyo Bataryalarına Uyumlu Hareketli Musluk Başlığı
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap