×
Ürünler Sepete Eklendi
Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.

Bez Bant Si̇yah 29 Mm X 15 Mt Kablo Yalıtım Bandı

82,00 TL
Kategoriler : Bantlar
Marka :
Stok Kodu : 113.06.KB42
Havale : 79,54TL (%3 havale indirimi)

Aynı Gün Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

Bez Bant Si̇yah 29 Mm X 15 Mt Kablo Yalıtım Bandı

  • Elektrik ve Kablo İşleri: Elektrik ve kablo işlerinde geçici yalıtım veya sabitleme için kullanılabilirler.
  • Özellikle geçici kabloları sabitlemek veya işaretlemek için kullanışlı olabilirler.
  • Hobi ve El Sanatları: Hobi ve el sanatları projelerinde kullanılabilirler.
  • Özellikle kumaş tabanlı projelerde veya dekoratif el işlerinde tercih edilirler.
  • Bez Malzeme: Bez bantlar, kumaş veya tekstil malzemelerden yapılmıştır.
  • Bu, bantın esneklik sağlamasına ve farklı yüzeylere uyum sağlamasına yardımcı olur.
  • Yapışkanlık: Bez bantlar genellikle güçlü bir yapışkan tabakaya sahiptir, böylece çeşitli yüzeylere sıkıca yapışır.
  • Esneklik: Bez bantlar genellikle esnek yapıya sahiptir, bu da farklı yüzeylere uyum sağlamalarını ve hafif deformasyonlarda esneklik göstermelerini sağlar.
  • Dayanıklılık: Bez bantlar, genellikle dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve çeşitli hava koşullarına dayanıklı olabilirler.
  • Yapışkanlık: Bez bantlar, bir veya her iki tarafında yapışkan kaplama bulunan çift taraflı bantlar veya sadece bir tarafta yapışkan tabaka bulunan tek taraflı bantlar olarak gelirler.
  • Kullanım Alanları: Bez bantlar geniş bir kullanım yelpazesine sahiptir.
  • Tekstil ürünlerinin, halıların, çantaların veya hafif ambalajların onarımı, geçici yüzey kaplaması, etiketleme, el sanatları projeleri ve dekoratif amaçlar gibi çeşitli alanlarda kullanılabilirler.
  • Elle yırtılabilir
  • Titreşimden oluşan sesleri önleyen tüylü bez bant.
  • 105° ye kadar ısı dayanımı.
  • Özellikle Otomotiv, ses ve müzik sistemleri, LPG Dönüşüm işlemlerinde tercih edilir.


Stok Kodu 113.06.KB42
Barkod TUGRA11306KB42
EAN TUGRA11306KB42
KDV %20
Kategoriler Bantlar
Markalar
Etiketler Bez Bant Si̇yah 29 Mm X 15 Mt Kablo Yalıtım Bandı
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Son İncelenen Ürünler

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap