×
Ürünler Sepete Eklendi
Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz. Saat:17:00 ye kadar verilen siparişler Aynı Gün Kargo Sitemizdeki Tüm Ürünler Orijinal olup Faturalı olarak gönderilmektedir. Mobil Uygulamamız Yayında ! ! ! Sitemizin En Alt Kısmından İndirebilirsiniz.
GEDORE

GEDORE 8245-180 JC Kombine Pense 180 mm Made in Austria Yüksek Kalite

1.512,00 TL
Son 1 adet ürün kaldı!
Kategoriler : Düz Pense
Marka : GEDORE
Stok Kodu : GED6733150
Havale : 1.466,64TL (%3 havale indirimi)

Aynı Gün Kargo

Hızlı Kargo Gönderimi

Güvenilir Alışveriş

Kampanyalar (1)

Havale ile ödeme yöntemini kullanarak alışveriş yapana %3 İndirim

GEDORE 8245-180 JC Kombine Pense 180 mm

Made İn Austria Yüksek Kalite

Ürün Açıklaması
• Acc. DIN ISO 5746'ya uygun
• İnce kafalı üniversal model, dar alanlar için ideal
• İndüksiyonla sertleştirilmiş hassas kesici kenarlar, sertlik 62 - 64 HRC
• Düz ve yuvarlak malzemeler için
• Orta sert tel için, 1,6 mm
• GEDORE özel sertleştirilmiş ve temperlenmiş çelik , sıcak dövme, yağda sertleştirilmiş ve tavlanmış
• JC = krom kaplamalı, 2 bileşenli saplı
• TL = çelik grisi, mavi daldırmalı kaymaz saplı
Pişirme kalıbı : Düz çeneler
Kesme kapasitesi (max.) : 1,6
Son teknoloji sertlik : 62 - 64 HRC
Sertleştirme işlemi : İndüksiyonla sertleştirilmiş
Malzeme : Temperlenmiş ve temperlenmiş çelik
Bıçağın şekli : Fasetli
Standart : DIN ISO 5746
Eklem türleri : Eklem yerleştirilmiş.

  • GEDORE, yüksek teknolojiye sahip takımların ve özel takımların evrensel, kapsamlı bir teklifini temsil eder. GEDORE kalite vaadi 100 yıllık dövme yeterliliğine dayanmaktadır.
  • Her bir GEDORE aletinin her detayına en büyük özen gösterilmektedir: kalifiye personel, akıllı yapı, birinci sınıf malzemeler ve modern üretim yöntemleri.

 


Stok Kodu GED6733150
Barkod TUGRAGED6733150
EAN TUGRAGED6733150
KDV %20
Kategoriler Düz Pense
Markalar GEDORE
Etiketler GEDORE 8245-180 JC Kombine Pense 180 mm Made in Austria Yüksek Kalite
Kullanım Durumu Yeni

Ürünü değerlendirmek için hesabınıza giriş yapmalısınız.
Giriş Yap

Abone Ol

Kampanya ve duyurulardan haberdar olabilirsiniz
Sepet (

0

)
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır.
Eğer bir ürün satın almak istiyorsanız almak istediğiniz ürünün sayfasına gidiniz.
Alışveriş Yap